La Voronet Blue, intr-o ambianta calda cu un personal prietenos, asiguram servirea unor specialitati gastronomice romanesti intr-un cadru relaxant, intim si select!
VA PLACE MANCAREA GUSTOASA?
ingredientele proaspete, de cea mai buna calitate dau gustul preparatelor noastre
RESTAURANTUL VORONET BLUE,
va asteapta cu mancaruri de casa, reci si calde, alese atent si facute cu grija si dragoste de catre bucatari priceputi, dupa retete mostenite din generatie in generatie. Ingredientele folosite sunt din imprejurimi, de la ferme sau producatori locali si sunt facute de casa. Gustul lor este cel ce ofera oaspetilor care ne trec pragul, o experienta culinara ce ne va aduce aminte de bunatatile pregatite de bunici.
MICUL DEJUN,
se poate servi incepand de la ora 08:30 până la ora 10:30 dimineața, cu o varietate de produse cum ar fi preparate reci din carne: toba, chisca, muschi, slanina, sortimente de branzeturi, salate reci de vinete, zacusca sau tocana de legume, gemuri de casă, o varietate de lactate si cereale, fulgi și semințe precum și dulciuri de casă.
IN TIMPUL CINEI,
majoritatea mancarurilor traditional romanesti vă vor face să vă întrebați: „Ce ar trebui să gust mai întâi?” In fiecare zi veti fi surprinsi, fie ca este vorba despre bors cu afumatura si ceapa rosie sau zeama de gaina cu taitei de casa dreasa cu multa smantana, sarmalele sau gulasul, gratare sau pomana porcului, mamaliguta cu smantana si branza, alivanca……..si am putea continua dar nu vrem sa va facem pofta!
BARUL,
zilnic va astepta cu un meniu variat de bauturi non-alcoolice si alcoolice potrivite fiecarui sezon cald – rece. Amintim in trecere de fresh-urile din legume si fructe sau vinurile produse in Romania. Suna ademenitor si tentant, nu?
LOBBY BAR SAU TERASA,
Lobby Bar primitor si cald, cand vremea nu este potrivnica sau o terasă exteroara acoperia cu vedere la padure și spațiu de joacă pentru copii.
LA NOI, ORICE FEL DE MÂNCARE ESTE PREGĂTIT CU GRIJA, IUBIRE ȘI PASIUNE !
In functie de numarul de oaspeti cazati, micul dejun si cina, pot fi in regim sitting (pana in 30 persoane) sau bufet suedez (peste 30 persoane).
In cazul sitting-ului/ servire la farfurie:
In momentul cazarii se vor comunica meniurile, la alegere, 6 variante pentru micul dejun iar pentru cina dintr-o lista variata si bogata – 3 feluri consistente de mancare (starter, felul doi cu garnitura si salata, desert, apa).
Micul dejun Bufet include:
preparate reci si calde din felurile feluri de preparate din carne, specialitati si traditionale( chisca, toba, leber, sunca, muschi crud – uscat, ceafa, pastrama de pui, crenwusti), branzeturi traditionale si speciale, ochiuri, omlete si oua fierte, salate de sezon si legume, iaurturi, dulceata de casa, miere si crema de ciocolata, mix de seminte, unt, lapte cald& rece, fructe si desert, apa plata, cafea, suc, ceai.
Cina Bufet include:
Mâncare: bors/ciorba, salate starter, fel principal cu garnituri si salate insotitoare, meniu pentru copii, meniu pentru cei care postesc/vegetarieni, desert.
Bauturi: apa plata
Program Mic dejun – 08:30 – 10:30
Program Bar& Lobby & Terasa – 08:00 – 22:00
Program Cina – 18:30 – 21:30