Regulament intern

UTILIZARE

www.voronetblue.ro (denumit în continuare ‘VORONET BLUE’) este marcă înregistrată S.C. TETIS BUCOVINA S.R.L. Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, vizitatorul confirmă că a citit, a înțeles și accepta în totalitate următorii termeni și condiții de utilizare site. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând fără o notificare în prealabil. Vizitatorul site-ului este rugat să recitească această pagină în mod regulat, iar accesul continuu sau utilizarea acestui site dovedește că vizitatorul este de acord cu aceste schimbări.

CONFIDENȚIALITATE

VORONET BLUE recunoaște și garantează în condițiile legii (Legea 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale) importanța protejării confidențialității informațiilor pe care voronetblue.ro le poate colecta de la vizitatori. Intenția VORONET BLUE este să asigure un echilibru între interesele legitime privind colectarea și utilizarea informațiilor primite de la sau despre vizitatori, în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale. Toate informațiile care pot identifica personal vizitatorul, precum și cele care nu-l pot identifica direct (găsite și sub denumirea de “cookies”) pe care le colectăm, indiferent dacă sunt furnizate voluntar sau colectate automat de la vizitator, pot fi utilizate doar pentru scopurile noastre interne de marketing.

REZERVĂRI

Reguli de ordine interioară în incinta VORONET BLUE & SPA:

 • interzis accesul cu animale de companie de orice fel;
 • interzis cu desăvârșire fumatul în interiorul clădirilor (numai în spațiile special amenajate exterioare cu zone marcate special- scrumiere); în cazul în care există dovezi pentru fumat, amenda este 200 euro/incident.
 • interzis accesul la bucătărie (personalul vă stă la dispoziție, gratuit, pentru orice solicitare de bun simț în legatură cu bucătăria);
 • interzis consumul băuturilor și al alimentelor aduse din afara, în camere, restaurant sau alte spații din incinta VORONET BLUE;
 • interzisă aruncarea gunoaielor de orice fel, inclusiv mucuri de țigări, în alt loc decât coșuri de gunoi sau scrumiere( exemplu: suport flori sau in ghiuvece, in spatiul verde respectiv iarba, in parcare masini, zona exterioara SPA);
 • interzis excesul de băuturi alcoolice, sonorizările cu volum ridicat atât în interior cât și în exterior, sau la ore care deranjează ceilalți turiști cazați;
 • (după ora 22:00); În cazul în care acest lucru nu se întamplă, suntem nevoiți să anunțăm organele competente și se vor aplica sancțiuni pentru tulburarea liniștii publice conform legii 61/1991 cu amenzi de pană la 1500 RON iar persoanele sancționate vor fi excluse din locație fără a mai primi contravaloarea nopților de cazare rămase.
 • mașinile se parchează corespunzător, gratuit, în spațiile amenajate în acest scop, dar numai pentru turiștii care beneficiază de serviciile noastre;
 • interzis aprinsul focurilor de orice natură în afara spațiilor amenajate în acest scop, sau cu material lemnos altul decât deșeuri sau uscături din pădure;
 • interzisă tăierea sau mutilarea arbuștilor sau copacilor de orice fel din grădină exterioara sau zona de padure ( in zona corpului cu apartamente cu vedere la padure);
 • interzisă distrugerea spatiilor de joacă( exterioare sau interioare);
 • interzisă folosirea terenului de tenis exterior în orele de repaus/ odihna ( interval orar 13.00-15.30);

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, VORONET BLUE, își rezervă dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.

TIPURI DE REZERVARI SI BENEFICII

 1. Mic dejun: interval orar , zilnic, 08.30 – 10.30;
 2. Demipensiune: mic dejun  08.30 – 10.30 + cină 18.30 -21.30;
 3. * Pensiune completa: bufet mic dejun + pranz bufet + cină bufet( daca sunt rezervari cu oferte speciale tip pachete, grupuri exclusiviste sau cei cazati au ales aceasta optiune prin inscriere si achitarea in avans al serviciilor solicitate)

*Rezervări pensiune completă: check-in: cină/ check-out: pranz. La toate cele 3 tipuri de rezervări aveți inclus: apă plată.

 Acces la facilitatile centrului SPA( sauna umeda si uscata, salina, piscina interioara cu zona pentru copii si jacuzzi, camera de relaxare, ciubar cu apa sarata exterior), zilnic interval orar 10.00- 20.00.

 • Orele pentru check-in 15:00/ check-out 12:00.
 • Early check-in / late check-out se pot oferi în funcție de disponibilitate, tariful fiind jumatate din contravaloarea camerei/ zi.
 • Accesul adultilor si copiilor la centru Spa este permis, zilnic, intre orele 10:00-20:00, fiind supravegheati in permanenta de parinti sau tutore.
 • Halatele utilizate in SPA contin clor, va rugam evitati contactul acestora cu mocheta din camera.
 • Va recomandam sa va lasati valorile in seiful de la receptie, personalul VORONET BLUE nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele pierdute.
 • Va rugam sa faceti dus inainte si dupa folosirea saunei si bazinelor. In sauna va rugam sa va asezati pe prosop.
 • Va rugam sa pastrati linistea in zona de SPA.
 • NU LASATI COPII NESUPRAVEGHEATI. Echipa VORONET BLUE nu este responsabilă pentru eventualele accidentări.
 • Lemnele din incinta restaurantului sunt doar pentru decor si nu pot fi folosite in alte scopuri.
 • VORONET BLUE își rezervă dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza cazarea sau servirea in restaurant a clientilor in stare de ebrietate sau nepoliticosi si turbulenti, care, prin atitudinea lor, aduc prejudicii imaginii locatiei sau deranjeaza alti clienti. Tinuta acceptata este doar casual ( interzis in halate de baie/ tinuta de plaja/ slapi de unica folosinta sau camera sau din zona SPA).

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

VORONET BLUE  este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. În lipsa altor specificații, toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând aici drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, logo și toate celalalte materiale produse pentru și cu ajutorul acestui site aparțin exclusiv VORONET BLUE, care își rezervă drepturile privind cele menționate mai sus și ne vom exercita la nevoie aceste drepturi în cadrul permis de legislația în vigoare. Nimic din conținul acestui site nu constituie o licență sau dreptul de a utiliza vreo marcă comercială VORONET BLUE, logo sau orice alte materiale prezentate pe site de către vizitatorii săi. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo persoană (fizică sau juridică) fără acordul scris în prealabil primit de la VORONET BLUE. Descărcarea sau copierea prin orice metodă a materialelor de pe site nu transferă către terți licența aplicațiilor sau drepturile asupra materialelor de pe site, deținute exclusiv de VORONET BLUE.

CONȚINUTUL SITE-ULUI

VORONET BLUE  își rezervă dreptul de a modifica, oricând și oricum, orice secțiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificările, fără nicio notificare în prealabil și fără a fi obligat să îndeplinească altă formalitate față de vizitatori. Vizitatorii acceptă în mod expres că simpla utilizare sau accesare a informațiilor oferite de VORONET BLUE semnifică acceptarea deplină și necondiționată a modificărilor operate. În orice situație în care vizitatorii au obiecții sau rezerve față de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligația și dreptul de a înceta utilizarea site-ului.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la VORONET BLUE!